Levercancer – kræft i leveren

Hajbrusk har en evne til at hæmme nydannelse af blodkar, og dermed væksten af svulster. Hajbrusk er også en kraftig antioxidant, så der kan være god grund til at bruge det.

Marietidsel – Silybum Marianum – indeholder stoffet sillymarin, der kan virke genoprettende på levercellerne og beskytter leveren mod giftige stoffer. Den beskytter levercellernes ”kraftværker” – mitochondrierne – mod angreb fra skadelige frie iltradikaler. Marietidsel bruges typisk ved nedsat leverfunktion, leverbetændelse og fedtlever.

Jeg kan anbefale at tage Vita Biosa, mælkesyregærede urter. Det er en samling meget sunde og effektive mikroorganismer, der producerer masser af antioxidanter og har en meget fin indflydelse på tarmbakteriefloraen, der igen spiller en stor rolle for fordøjelsen og tarmenes optagelse af næringsstoffer.

En tidligere dyrlæge, Vagn Baastrup, Haarbyvej 10, 8660 Skanderborg. Tlf. 8652 3021, havde for 8-10 år siden det samme som lytterens mor, nemlig kræft, der havde spredt sig til leveren. Han begyndte så at tage store mængder af Vita Biosa og blev helt rask.

Jeg kan også anbefale at tage Life Spice Vital. En anden muliged hed Essiac thé eller For Essence, der er det samme. Det er en indiansk opskrift, der er bragt videre af en canadisk sygeplejerske, Rene Caisse, og har hjulpet mange med cancer. Flere oplysninger kan blandt andet fås hos Kehlets Miljø, Risskov, tlf. 8621 1395.

Se også under alternativ kræftbehandling

Comments are closed.