Vejledning i brug af magneter

Med de rigtige magnetfelter kan man, i modsætning til de skadelige, genoprette de rigtige svingninger eller vibrationer i kroppens celler og organer. Vores celler kommunikerer elektromagnetisk, og elektromagnetiske felter kan styrke vævene. For eksempel få knogler til at gro hurtigt sammen. Alt svinger – vibrerer. Kunsten er at genskabe de naturlige og lægende vibrationer i væv og organer ved at tilføre energi på den rigtige måde og ved at undgå skadelige vibrationer, for eksempel mikrobølger fra mobiltelefoner og mikrobølgeovne.

Statiske magneter, der anbringes på huden, bedrer kredsløbet og hjælper med opheling af vævene. Samtidig virker de smertestillende, da de modvirker inflammation (betændelsesagtige forandringer i vævene).

Når blodet passerer under en magnet eller et magnetarmbånd, vil blodlegemerne blive positivt ladet, så de frastøder hinanden og væggene i blodårerne, der også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer (pengerulledannelse), og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen. Det bedrer ilttilførslen, udskillelsen af affaldsstoffer og modvirker blodpropper.

Ved brug af flade magneter skal den sorte side vende mod huden. Så tilbagekastes varme til vævene under magneten og forstærker dermed blodgennemstrømningen. Denne side tåler ikke at blive vasket.

Har man et Coclo armbånd med små stærke enkeltmagneter, der holdes sammen magnetisk til en kæde, kan man lave en plade af magneterne og sætte den eller enkeltmagneterne på steder, hvor det gør ondt, eller på akupunkturpunkter.

Magneten/magneterne sættes på eller lige ved det sted, der skal behandles, og holdes fast med enten hudvenligt plaster (”englehud” Micropore R) eller en elastisk bandage.

Man kan finde det bedste sted ved at trykke med en finger. Der hvor det gør mest ondt, skal magneten anbringes (triggerpunkt).

Magneten må ikke komme i nærheden af kreditkort eller andre kort med magnetstribe, da den kan ødelægge oplysningerne i magnetstriben.

Den må heller ikke anbringes i nærheden af kassettebånd eller videobånd.

Magneten må ikke bruges, hvis man har pacemaker eller insulinpumpe (ikke tæt ved).

Stærke magneter må ikke bruges på steder, hvor der er indsat metalproteser, søm eller skinner.

Magneter bør ikke bruges under svangerskab, da man ikke ved, om det kan påvirke fosteret.

Bør bruges med forsigtighed til små børn (ikke over hjernen, øjnene eller hjertet)..

Da magneter bedrer blodgennemstrømningen og dermed udskillelsen af affaldsstoffer, kan der optræde en forbigående forværring af smerter samt andre gener de første dage. Sker dette, skal man starte med at bruge magneterne i nogle få timer ad gangen. Man kan så efterhånden bruge dem i længere og længere perioder.

Pas på magneterne. De må ikke udsættes for slag eller stød, da det vil svække dem. Undgå også at tabe dem.

Når blodet passerer under en magnet eller et magnetarmbånd, vil blodlegemerne blive positivt ladet, så de frastøder hinanden og væggene i blodårerne, som også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer (pengerulledannelse), og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen. Det bedrer ilttilførslen og modvirker blodpropper.

En anden form for statiske magneter er magnetindlægssåler til sko og støvler. Her har forskning blandt andet vist, at de kan hjælpe mod nervebetændelse i fødderne, men de stabiliserer hele kroppen.

Mange mennesker har haft glæde af at bruge en topmadras med indbyggede magneter. For eksempel fra Vello Scandinavia i Varde.

Man kan også tilføre kroppen energi og de rigtige svingninger ved hjælp af PEMF, pulserende elektromagnetisk felt behandling. Man sender elektrisk strøm gennem et kabel til en applikator, som omsætter de elektriske impulser gennem en spole til magnetiske impulser, der går ind i kroppen. Man kan som applikator for eksempel bruge en måtte til at ligge på, en pude, en tromle eller en stav.

Ved eMRS systemet (elektro Magnetisk Resonnans System) måles på et apparat kroppens biorytmer fra en fingersensor. Det drejer sig om måling af variationer i hjerterytmen, som hos raske ved samme belastning stadig svinger, hvilket er udtryk for balancen mellem de to dele af det ubevidste nervesystem – det sympatiske og det parasympatiske. Derefter sendes der gennem en applikator, for eksempel en måtte, pude eller stav, pulserende magnetfelter ind i kroppen eller dele af den. Samtidig kan man bruge en farve-lysterapi ved hjælp af en brille, eventuelt også lydbehandling.

På denne måde genopbygges kroppens normale svingninger, funktion, magnetfelt og de selvhelbredende kræfter. Der kommer en bedre blodgennemstrømning og dermed tilførsel af næringsstoffer til cellerne, nervesystemet afbalanceres, og psyken stabiliseres. Smerter lindres, og muskler afslappes. Søvnen bliver bedre og dybere.

Hvor de faste magneter mere er symptombehandling, og behandling med pulserende magnetfelt teknologi mere en dybere gående årsagsbehandling. Man skal derfor ikke regne med, at eMRS virker med det samme. Der skal oftest en række behandinger til for at genoprette kroppen og dens sunde funktion. Man kan så vedligeholde og forebygge ved brug af systemet med længere mellemrum.

Behandling med dette system, som man har mulighed for at leje eller købe, kan man få hos Vita-Life behandlere, typisk på en energimedicinsk klinik. Se www.vita-life.dk Oplysninger om systemet kan fås på tlf. 4118 0402 eller tlf. 5117 1838.

Behandlingerne kan også være et værdifuldt supplement til anden behandling, eksempel psykoterapi og motion. Behandlingen vil typisk bestå i 8 minutter på en eMRS måtte 4 gange dagligt i begyndelsen.

Oplysninger om magnetfeltbehandling kan også fås hos Joan Vagn-Hansen, Knabberupvej 40, 7100 Vejle. Tlf 7582 9599

.

Comments are closed.