Jordstråling

 Er Jordstråler eller vandårer skadelige for ens helbred og gigt – blir man belastet af jordstråler?:

Jordstråler er et i den traditionelle danske videnskab meget kontroversielt emne, men der er ingen tvivl om, at der findes elektromagnetisk stråling i jordoverfladen, især punktvist forstærket, og at strømmende vand har en udstråling til overfladen. Det ved enhver blikkenslager og entreprenør, når de skal søge efter vandledninger.

De bruger et par pinde med håndtag på og holder pindene løst og parallelle, når de går henover et stykke jord, hvor der skal være en vandledning. Det kræver en vis øvelse, men når pindene krydser, er de over vandledningen.

Overlærer Ingwersen fra Ribe har livet igennem fundet vand over hele verden, selv i Saudiarabiens ørkener ved hjælp af pilekviste. Man skal kunne koncentrere sig 100% for at lære det, og nogen er bedre end andre, men de fleste kan det.

I landene omkring os er der forsket i jordstråling, og der uddannes på et videnskabeligt plan, så de samme fund kan gentages igen og igen. Der er mange klamphuggere, der kalder sig jordstråleeksperter, og der var i TV engang en udsendelse, hvor man bad flere af dem om at finde jordstråler i et hus, og de fandt dem alle mulige steder uden at finde de samme.

Man kan opmåle strålerne, der ligger i to slags usynlige krydsgitre i jorden – Hartmann-gitre og Curry-gitre, opkaldt efter de to videnskabsmænd, der opdagede dem. Der er også betydelig stråling fra vandårer, især de krydser hinanden nede i jorden. Strålerne kommer op i søjler, der går lodret op.

De symptomer, som tilskrives jordstråling, er fx gigt, hovedpine, kolde ben, søvnforstyrrelser, kræft mm. og immunsystemet påvirkes. Det siges, at hunde ikke vil sove, hvor der er jordstråler, mens katte elsker dem. Men der siges så meget. Jeg har personligt haft adskillige patienter, der har fået det meget bedre eller er blevet raske, efter at de flyttede deres seng. Og det var ikke kun troen, for de havde prøvet alt muligt andet uden effekt.

Vi mennesker er forskelligt følsomme for elektromagnetisk stråling af alle arter.

Der findes mange gode bøger om jordstråling, også kaldet geopatisk stress. Fx den engelske bog “Geopathic Stress. How earth energies affect our lives” af Jane Thurnell-Read, der er kinesiolog, og der findes på biblioteket gode bøger på dansk.

Vil man vide mere om jordstråling, så kan man for eksempel kontakte elektroingeniør Niels G. Gleerup, Blindestræde 5C, 4300  Holbæk Tlf. 5944 6010. Mobiltlf. 2227 9190. Han har årelang erfaring. Se på www.jordstraaling.com

Comments are closed.