El-følsomhed

Jeg vil råde til at kontakte Foreningen af El-overfølsomme i Danmark. Også kaldet EHS-foreningen. Se på hjemmesiden www.ehsf.dk E-mail: kontakt@ehsf.dk

Denne forening har stor ekspertise og udgiver gode tidsskrifter.

Teknisk rådgivning kan fås hos Vagn Larsen (tidl. formand), Vibevej 9, 4040 Jyllinge. Tlf. 4678 2989 (mandag 19.00 til 22.00), e-mail: vl@feltfri.dk

Mod el-påvirkningerne kan man forsøge sig med Q-link, som er en chip, der beskytter mod elektromagnetiske påvirkninger. Jeg bruger den selv og kan tydeligt mærke det, når jeg har glemt at få den på og sidder foran computeren. Se på hjemmesiden www.helbreddigselv.dk , ring tlf. 7027 7778 eller gå på søgeordet Q-link på www.google.com Q-link findes også som smykke.

En anden mulighed er Rayguard. Se på www.humanfirewall.com

En lignende opfindelse er Earth Calm.

Det seneste hjælpemiddel er Aires Defender fra Aires Technologies. Kig på www.scandinavianaires.dk Til mobiltelefoner kan man der får Aires Shield.

Man bør desuden tage ekstra tilskud af D3-vitamin, så man får mindst 60-70 mikrogram dagligt, gerne 100 mikrogram, da en fjerdedel af alle har behov for 100 mkg. D3-vitamin er det naturlige og ikke farligt at tage i doser på under 250 mikrogram dagligt (5.000 enheder), og vitaminet har stor indflydelse på immunsystemet og hjernen.

Også 500 eller 600 mg magnesium (ikke Magnesia) om aftenen sammen med 100 mg B6-vitamin. Man bør også tage selen i form af Seleno Precise 200 mikrogram dagligt. Desuden melatonin, 1½- 3-6 mg, evt. stigende til 9 mg ved sengetid.

Det vil sikkert også være godt at blive undersøgt for, om man har for mange tungmetaller i kroppen. Kobberforgiftning eller kviksølvforgiftning kan for eksempel godt give lignende symptomer. Man kan fx få foretaget en håranalyse hos HAIR-Scan. tlf. 4814 1167.

Metaller i munden kan øge følsomheden for elektromagnetisk stråling, så jeg vil anbefale en undersøgelse hos en ortomolekylær tandlæge. De er mere åbne for sammenhængen mellem metaller i munden, blandt andet kviksølv fra amalgam, og EM-stråling. Læs mere om amalgam på www.radiodoktoren.dk  I artiklen er der en liste over ortomolekylære tandlæger.

Jeg kan, for at få immunsystemet til at arbejde mere naturligt, råde til at tage tilskud af de essentielle sukkerstoffer, fx Glykoernæring, som man kan købe i helsekostforretninger. Læs mere om dem på www.radiodoktoren.dk (det sunde sukker).

Også essentielle fedtsyrer har man brug for, fx fiskeolie og Livets Olie. Hjernen består af 60-70% fedt, og det skal være det rigtige fedt.

Stress kan forværre el-følsomhed.

For at komme væk fra de mange elektromagnetiske felter og se, hvad der så sker, kan man forsøge at holde ferie i for eksempel Sverige i et område langt fra byer og el-master.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.