Hjernesvulster

Ved hjernesvulster spiller et hormon ved navn melatonin en vigtig rolle.

Melatonin er et kraftigt immunsystem- stimulerende hormon, som dannes naturligt i hjernen samt i mange planter, der er  kilde til den melatonin, der er på markedet – desværre ikke i Danmark, der som altid ligger bagud, når det gælder åbenhed overfor nye ting. Man kan i de fleste lande købe det i håndkøb, og lovligt importere det til eget brug fra andre EU-lande. Fx via www.biovea.com.uk  Optages bedst gennem mundslimhinden fra resoribletter (sugetabl.). Dosis skal være på mindst 10 mg om aftenen.

. I større doser kan det anbefales at købe Melatonin Time release tabletter, der også skal tages om aftenen. Kan også købes på www.biovea.com.uk/

Videnskabelig artikel om melatonin: Lissoni P, Barni S, Mandala M, et al. Decreased toxicity and increased efficacy of cancer chemotherapy using the pineal hormone melatonin in metastatic solid tumour in patients with poor clinical status. Eur J Cancer 1999;35:1688-1692.

Melatonin virker endnu bedre, hvis det bliver kombineret med Interleukin-2 (IL-2), som man heller ikke kan købe i Danmark. En amerikansk læge, Dr. Stephen B. Edelson, director of The Environmental and Preventive Health Center of Atlanta, Georgia, anbefaler 50 mg melatonin dagligt sammen med 3 millioner enheder af IL-2. Han anbefaler også store mængder C-vitamin (kæmpedoser) og store doser omega-3 olier, fx hørfrøolie (iflg. Dr. Johanna Budwig, der kombinerer med kvark eller hytteost), samt hajbrusk.

Store mængder C-vitamin virker dræbende på kræftceller, da disse celler ikke kan tåle at få så meget C-vitamin. Desuden hæmmer C-vitamin spredning af kræftcellerne i kroppen.

Ortomolekylære læger giver C-vitamin direkte i blodet.

For eksempel:

Institut for Ortomolekylær Medicin, Lyngby, tlf. 4588 0900.

Laserklinikken. Læge Aage Winther Nielsen. København V. Tlf. 7025 1205.

Centerklinikken i Vejle, v. læge Knut Flytlie, tlf.  7572 6090.

Århus Privatklinik, v. Læge Bruce Kyle, tlf. 8628 9688.

D3-vitamin, der er det naturlige D-vitamin har en forebyggende virkning mod kræft og modvirker kræften, når den er opstået, blandt andet ved at få kræftcellerne til at begå selvmord (apoptose). D-vitamin er mere et hormon end et vitamin og har meget stor betydning for et velfungerende immunsystem og immunforsvar samt for hjernens og mange organers funktion. Det må anbefales at tage mindst 100 mikrogram D3-vitamin dagligt til et hovedmåltid, da det forbedrer optagelsen.

K2-vitamin modvirker også kræft og samarbejder med D3-vitamin. Mindst 90 mikrogram dagligt til kvinder og 120 mikrogram dagligt til mænd. Tages også til et hovedmåltid.

Meget tyder på, at et tilskud af forskellige antioxidanter i nogle tilfælde kan få cancervæv til at standse sin vækst, og eventuelt være med til at få canceren til at forsvinde. Antioxidanter er ikke ens, men virker på hver sin måde og forstærker hinandens virkning. Man taler om et antioxidant netværk.

Jeg kan anbefale nogle kraftige, naturlige antioxidanter, nemlig Life Spice Vital, Padma Plus (tidl. Padma 28), OliVir, der er udtræk af olivenblade og ActiVin, der er udtræk af kerner fra røde vindruer.

Svenske forskere arbejder med at undersøge den kræftcelledræbende og hæmmende virkning af organisk selen (Seleno Precise, selenomethionin) og og curcumin (gurkemejerod pulver) i større mængder. Det ser ud til, at organisk selenomethionin, fx Seleno Precise, i en dosis på 500 til 1.000 mikrogram dagligt hæmmer og dræber kræftceller, og kombineret med curcumin, for eksempel 2-3 gram to gange dagligt til maden, skulle der være gode chancer for at modvirke kræften, da kræftcellerne stopper væksten og begynder at begå selvmord. Der er dog endnu ikke endelige videnskabelige beviser for dette, men resultaterne tyder meget på det.

Det ser ud til, at curcumin har evnen til at modvirke, at kræftfremkaldende gener bliver ”slået til”. Et stort problem i den videre forskning med curcumins virkning på mennesker er, at stoffet er naturligt og ikke kan patenteres. Derfor er der ikke nogen medicinalfirmaer, der vil ofre penge på en sådan forskning. (Kilde: Blood 2003; 101: 1053-62).

Curcumin kan blandt andet købes hos Matas og i helsekostforretninger som Cucumin Forte med piperine (der giver en meget bedre optagelse af curcumin), det flydende Curcur eller som Curcuma kapsler. Eller som Turmeric (Solaray), eller som Gurkedol.

Nigella sativa (sortkommen) olie har en i mange år kendt virkning mod kræft og mange andre sygdomme. Stofferne i olien er kræftcelledræbende og styrker immunforsvaret mod kræft. Den har antioxidant virkning og modvirker inflammation. Den modvirker bakterier, histamin og for højt blodtryk. Øger dannelsen af interferon, der beskytter cellerne mod virusangreb.

The Cancer Research Laboratory og Hilton Head Island, South Carolina, USA, har fundet, at olien har en stor success I behandling af kræft uden negative bivirkninger. Dosis er en teskefuld af olien 3 gange dagligt. Kan blandes med friskpresset appelsinjuice og honning. Kuren kan forstærkes ved hjælp af olivenbladsekstrakt, der også modvirker kræft (og candidasvampe, virus og bakterier mm.).

Noget tyder på, at behandling med magnetfelter kan hjælpe ved hjernekræft. Kræftcellerne tåler ikke udsættelse for kraftige magnetfelter, men kan på den anden side sandsynligvis fremmes af kronisk udsættelse for visse typer elektromagnetisk stråling, fx fra elektriske apparater som fx fjernsyn, stereoanlæg og mikrobølgeovne, hvor mad, der har været udsat for mikrobølger, også ser ud til at ændre sig, tabe sin livskraft og få ændringer af molekylerne i for kroppen skadelig retning. Man skal derfor helst ikke sidde for tæt ved alle mulige elektriske ting som fjernsyn, computere etc. Man skal undgå at bruge mobiltelefoner. Svensk forskning har vist, at mange års (mere end 10) brug af mobiltelefoner øger risikoen for hjernesvulster med 240%.

Man skal ved cancerbehandling anvende negative magnetiske felter, der gør vævet under magneten mere basisk, hvilket cancercellerne ikke kan tåle. Den negative feltpåvirkning vedligeholder den basiske reaktion, og magnetfeltet fra fx en stærk stangmagnet kan fint gå helt ind i hjernen, hvis svulsten sidder. Man kan læse mere om dette i bogen ”An alternative Medicine Definitive Guide to Cancer” af W. John Diamond, M.D, W. Lee Cowden, M.D. og Burton Goldberg. Future Medicine Publishing, Inc. Tiburon, California 1997.

En halskæde af stærke magneter kan muligvis også anvendes. Se på www.coclo.com

Der findes nu også andre metoder til magnetfeltbehandling, blandt andre et magnetresonnans system, Se  hjemmesiden www.vita-life.com  Eller/og www.magnetresonanz.de (tysk).

Noget tyder også på, at man kan modvirke skadelige bivirkninger af kemoterapi ved hjælp af magnetfeltbehandling. Denne form for behandling er omsider ved at blive genstand for danske lægers opmærksomhed, men det går langsomt, da der ikke foreligegr mange af danske læger accepterede forskningsresultater. Cancerindustrien med dens ensidige satsen på kemoterapi, radioaktiv bestråling og kirurgi dominerer fortsat alt for meget, uden at kunne vise særlig gode resultater.

Kroppens surhedsgrad er af meget stor betydning for kræftvæksten. Kræftcellerne trives bedst, når kroppen er sur (lavt pH), og hæmmes betydeligt eller dør ved basisk reaktion (højt pH). Der skal ikke nogen medicin til at gøre kroppen basisk, kun masser af grønsager og frugt. Samtidig skal man spise så lidt brød som muligt og kun grovbrød. Krydderurter er også gode. Kød giver syredannelse, og det gør sukker også. Sukker er kræftcellerne meget glade for og trives godt med. Læs mere om syre-basebalancen på www.radiodoktoren.dk

I bogen ”Kræft er ikke nogen sygdom. Det er en overlevelsesmekanisme” af Andreas Moritz, beskrives en blanding af ahornsirup og natrium bicarbonat.

En god måde er at kombinere natriumbicarbonat med ahornsirup. Man tilbereder det ved at tage 5 dele ren ahornsirup og 1 del natriumbicarbonat. Blandes i en kasserolle og opvarmes ved middel varme i fem minutter under oprøring. Blandingen bruser op og skummer. Opbevares koldt. Man tager en teskefuld 2 gange dagligt. I alvorlige tilfælde 3 gange dagligt. Tages mindst 8 dage i træk. Der kan komme en kraftig reaktion, når kræftcellerne dør, så der kan komme diaré.

Man kan på apoteket eller hos Matas købe en rulle indikatorpapir (lakmuspapir) med en farveskala fra 1-11. Man tager cirka 3 cm fra rullen og sætter det i enden af en tøjklemme, hvorefter indikatorpapiret holdes kort ind i urinstrålen. Man skal bruge papiret ved første vandladning om morgenen, før man spiser noget. pH skal helst op i nærheden af 8. Man kan også kontrollere urinen en times tid efter måltiderne.

Visualisering kan også være en mulighed. Her skal man anvende sit eget sind til at bekæmpe sin kræftlidelse med. Ved at forestille sig, at ens egne immunceller angriber kræftsvulsten og efterhånden ødelægger den.

Vedrørende aspartam – NutraSweet R – som efterhånden ikke kun findes i light-produkter som Cola Light, Fanta Light etc, men også i mange fødevarer, så har dette stof fra begyndelsen af været under mistanke for at kunne fremkalde kræft i hjernen, selvom det endnu ikke er endeligt bevist. Hvis stoffet kommer i forbindelse med hjerneceller, dør de eller tage skade, men normalt vil det blive nedbrudt i mavesækken. Det sker dog ikke altid, da mange har dårlige slimhinder i maven og tarmene. Jeg vil fraråde brugen af det.

Vil man bruge sødemidler kan jeg anbefale Stevia, der er helt naturligt og lige så stærkt sødende. Det har ingen bivirkninger (er brugt i 1500 år i Paraguay), og virker desuden godt på blodtryk og blodsukker. og er et kraftigt antioxidant.

Læs mere om kræft og naturlig behandling  og om antioxidanter mod kræft på hjemmesiden www.radiodoktoren.dk  hvor alle mine artikler ligger til gratis benyttelse.

Kosten har meget stor betydning i kampen mod kræft. Der er mange fødevarer med et stort indhold af anti-kræftmolekyler, først og fremmest grønsager og frugt. Foruden de forskellige kåltyper, løg og hvidløg, er de at finde i krydderier, grøn te, bær, omega-3 fedtsyrer, tomater, citrusfrugter, rødvin, chokolade med højt indhold af kakao (mørk chokolade).

Jeg kan også anbefale Budwig diæten med hytteost og hørfrøolie. Læs mere om den i Tidslernes artikel på Internettet om Budwig diæten.

Læs mere om dette i bogen ”Kost mod kræft” af Richard Beliveau og René Gingras (forlaget Peoples Press), hvor der er videnskabelig dokumentation.

En anden bog ved navn ”Sund kost, før, under og efter kræftbehandling” af Anette Harbech Olesen kan også anbefales.

Jeg vil også anbefale at læse bogen ”Når diagnosen er kræft” af Inge Kellerman. Forlaget Hovedland.

 

 

Comments are closed.