El-følsomhed brev

Jeg vil råde dig til at kontakte Foreningen af El-overfølsomme i Danmark.

Denne forening har stor ekspertise og udgiver gode tidsskrifter. Se på www.el-allergi.dk

Teknisk rådgivning kan fås hos Vagn Larsen (tidl. el. nuv.. formand), Vibevej 9, 4040 Jyllinge. Tlf. 4678 2989 (mandag 19.00 til 22.00), e-mail: vl@feltfri.dk

Mod el-påvirkningerne kan du forsøge dig med Q-link, som er en chip, der beskytter mod

elektromagnetiske påvirkninger. Jeg bruger den selv og kan tydeligt mærke det, når jeg

har glemt at få den på og sidder foran computeren. Se på hjemmesiden www.helbreddigselv.dk , ring tlf. 7027 7778 eller gå på søgeordet Q-link på www.google.com Q-link findes også som smykke.

En lignende opfindelse er Earth Calm.

Du bør desuden tage ekstra tilskud af D3-vitamin, så du får mindst 60-70 mikrogram dagligt. D3-vitamin er det naturlige og ikke farligt at tage i doser på under 250 mikrogram dagligt (5.000 enheder), og vitaminet har stor indflydelse på immunsystemet.

Også 500 eller 600 mg magnesium (ikke Magnesia) om aftenen sammen med 100 mg B6-vitamin. Du bør også tage selen i form af Seleno Precise 200 mikrogram dagligt. Desuden melatonin, 1½- 3-6 mg, evt. stigende til 9 mg ved sengetid.

Det vil sikkert også være godt at blive undersøgt for, om du har for mange tungmetaller i kroppen. Kobberforgiftning eller kviksølvforgiftning kan for eksempel godt give symptomer, der ligner dine. Du kunne fx få foretaget en håranalyse hos HAIR-Scan. tlf. 4814 1167.

Jeg vil også af samme grund (for at få immunsystemet til at arbejde mere naturligt) råde dig til at tage tilskud af de essentielle sukkerstoffer, fx Glykoernæring, som du kan købe

i helsekostforretninger. Læs mere om dem på www.dsgnet.dk (det sunde sukker).

Også essentielle fedtsyrer har du brug for, fx fiskeolie og Livets Olie.

Stress kan forværre el-følsomhed.

For at komme væk fra de mange elektromagnetiske felter og se, hvad der så sker, kunne du forsøge at holde ferie i for eksempel Sverige i et område langt fra byer og el-master.

Comments are closed.